Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

DFT TV

Europa ergert zich aan Italianen

Gisteren, 17:33

'Het hek is van de dam', zegt DFT's Martin Visser. De Italianen gebruiken 17 miljard euro aan belastinggeld voor de redding van twee banken en 'dat was nou net niet de bedoeling'.

Meest bekeken op De Telegraaf
02:25

ZIEN: Geboortekaartje Jesslynn

Estavana Polman heeft het geboortekaartje van haar dochtertje Jesslynn gedeeld. De foto had binnen twee uur tijd al meer dan 14.000 likes.
01:27

Boos vrouwtje spoorloos verdwenen

De bejaarde vrouw die al tien jaar vloekend en scheldend over de Albert Cuypmarkt wandelt, is sinds 2 mei niet meer gezien. De marktkooplui maken zich zorgen.
00:24

Asociale vader schoffeert zoon

Een vader schoffeert zijn zoon in een snackbar, gaan omstanders ingrijpen? Bekijk de hele aflevering van ‘Dat is toch niet normaal' HIER.
01:36

Kijkje in illegaal sigarettenhol

Telegraaf VNDG was erbij toen de FIOD een illegale sigarettenfabriek in Utrecht oprolde. Op de beelden is te zien hoe massaal de productie was.
01:38

Hier woont Beyoncé met tweeling

Beyoncé en Jay-Z huren deze enorme villa in Malibu. Ze brengen er de zomer door met hun pasgeboren tweeling en dochter Blue-Ivy.
00:57

Dodelijke aanslag op officier gefilmd

Tijdens een bomaanslag in het Oekraïense Kiev komt een officier om het leven. Opgedoken beelden laten zien hoe heftig de autobom was.
00:52

Katja loopt graag naakt

Katja Schuurman maakt er geen geheim van graag naakt door het huis te lopen. Ze vertelt erover in 'Echt niet OK'. Jan Kooijman vindt het wel interessant. De hele aflevering wordt dinsdag om 20.25 uur uitgezonden op NPO 3.
00:23

Stoplicht voor Tommy-Boy

Op de Coolsingel in Rotterdam wordt vandaag een speciaal stoplicht voor fietsers in gebruik genomen. Wie op het knopje drukt, hoort liedjes uit de afspeellijst van de verongelukte Tommy Boy Kulkens.
01:58

‘Eén moment waren we echt bang’

Spoorloos-makers Derk Bolt en Eugenio Follender vertellen bij Eva Jinek dat ze tijdens hun ontvoering in Colombia vreesden voor hun leven.